Actueel

Zorghotel De Kim (bijna) klaar voor inhaalslag ziekenhuizen

 

Herstellen van een medische behandeling aan de kust? De vraag naar herstelzorg in De Kim is de afgelopen weken enorm toegenomen, doordat de ziekenhuizen en de klinieken zijn begonnen met het inhalen van de uitgestelde zorg. Voor het bieden van de benodigde zorg in Zorghotel De Kim hebben we handjes nodig. Het is ons gelukt vacatures te vervullen op een enkele na. Tot die tijd zijn de mogelijkheden voor reserveringen met zorg logischerwijs beperkter. Zodra alle vacatures vervuld zijn staan we voor iedereen klaar!

Ons zorghotel, in de duinen van Noordwijk, heeft voor WiK-leden enkele kamers vrij voor een vakantieverblijf zonder zorg. Geniet van de veelzijdigheid van de moderne badplaats en de omgeving. Met eindeloze duinen, een breed zandstrand en de gezellige winkelstraat. Het is er heerlijk vertoeven in elk seizoen. Van uitwaaien in de herfst of winter tot relaxen op het strand in de zomer en vergeet ook niet de mogelijkheid om culinaire te genieten in ons restaurant. Speciaal voor WiK-leden geldt een korting van 25% op het verblijf. Het betreft uitsluitend een verblijf voor WiK-leden zonder zorgbehoeften.

RTL Doe Maar Duurzaam:
‘Zorghotel De Kim draagt bij aan het beheersbaar houden van de kosten van de zorg’

 

Het RTL-programma Doe Maar Duurzaam heeft een reportage gemaakt in Zorghotel De Kim. De reportage met als thema duurzaamheid in de zorg is hier terug te zien.