Aanvullende zorg

 

Fysiotherapie is essentieel bij een goed herstel. Na een chirurgische ingreep is het prettig om te revalideren met behulp van ervaren en deskundige fysiotherapeuten. Het zorghotel biedt daarom zeven dagen per week fysiotherapie en fysiofitness.

De eerste behandeling vindt plaats op de hotelkamer. Daarna wordt er gerevalideerd in de oefenruimte of met mooi weer buiten op de boulevard.

De fysiotherapeuten in De Kim zijn aangesloten bij diverse netwerkorganisaties, zoals het Rijnland Heup-knienetwerk en het Schoudernetwerk en zodoende goed geschoold om de revalidatie bij verschillende aandoeningen en -operaties te begeleiden. Zij zijn op de hoogte van alle protocollen en zullen in samenspraak met u een behandeltraject inzetten. Met een kort herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid kunt u zo fit mogelijk naar huis. De behandelingen van de fysiotherapeut worden door ons rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Naast de fysiotherapeut biedt ons hotel ook aanvullende zorg en services aan, zoals voetreflextherapie en diëtiek. Onze mental coach, schoonheidsspecialiste, pedicure en kapper maken hier ook onderdeel vanuit.